Äntligen har vår nya droppbänk kommit!! Droppbänken gör att uppleveslen av en manipulation blir mjukare och behagligare. Bänken består av flera sektioner som är ställbara. Vid en manipulation ställer vi upp en sektion av bänken som ligger precis vid den del av ryggen som önskas justeras.
Bänkens ena del kommer höjas något under dig och när manipulationen sker kommer den aktuella sektionen att sänkas ner. Det leder till att du som patient knappt märker av manipulationen. Man liksom faller ned någon centimeter med bänken och hjärnan registrerar inte att ryggen justeras.

Vissa bekanta till mig tycker att det är lite läskigt med själva manipulatione: ”man ligger bara och väntar på att ”knycken” och ”knaket” ska komma och har svårt att slappna av” beskriver de ofta. När de testat på den här dropptekniken så märker de knappt manipulationen. Man hinner inte spänna musklerna eller hålla emot.

Den här typen av bänk passar alla och är extra bra för dig som upplever manipulation som något obehagligt. Bänken höjer din upplevelse av kiropraktiska manipulationer/justeringar.