Jag har varit på olika utbildningar och föreläsningar genom åren och ibland pratas det just om målbilder, det är inte så dumt faktiskt. Dels kan du ha målet i skrift, SMARTA (Specifikt, Mätbart, Accepterat, Realistiskt, Tidsbestämt och Attraktivt) men en bild säger mer en tusen ord och det stämmer riktigt bra.

Många har sina nära och kära som bakgrundsbilder på mobilerna, men vad skulle hända om du testade att lägga in en bild som beskriver något viktigt för dig, något som hägrar därframme. Aningen en bild på dig själv i din livs bästa form eller ett resmål du väldigt gärna vill åka till eller som jag nyligen testade, jag la in en bild på ett hus som jag skulle vilja bo i…

Du kan ju gissa hur det gick med huset…

Tänk bara hur många gånger du tar upp mobilen för att kika på saker och om du då ser en viktig bild för dig så ofta, det händer något med hjärnan då, jag lovar.

Testa själv och se vad som händer! Lycka till!