Kom ihåg och nyttja dina friskvårspengar som är en utmärkt investering i dig själv! Hos oss kan du nyttja dina pengar till massagebehadnlingar samt personlig träning – korrektiv träning/DNS. Kom gärna förbi eller maila oss om du vill köpa ett presenkort för dina kvarstående pengar som du sedan nyttjar när det passar dig.

För dig som är nyfiken på korrektiv träning/DNS

Syftet med DNS är att förbättra och optimera rörelsemönster utifrån individens egna förutsättningar. DNS bygger på att människans förmåga att skapa en korrekt optimal muskulär stabilitet (core) är medfödd. Stabiliteten utvecklas gradvis under första levnadsåret i takt med att nervsystemet mognar. Ett barn lär sig inte att åla, krypa, rulla eller gå utan det är reflexer som integreras och sker automatiskt.
DNS metoden bygger på att återskapa det ursprungliga rörelsemönstret genom att utföra dom rörelser som barnet gör som liten, det är rörelser som hjärnan känner igen och som kräver en samordning i hjärnan.

DNS är en utmanade träning på många sätt där din hjärna kommer att jobba minst lika hårt som dina muskler!

DNS passar dig som önskar förbättra din funktion och prestation oavsett vilken fritidsaktivitet, träning eller idrott som du utför. Passar även utmärkt för dig som behöver rehabiliteringsträning efter en skada.